Predstavljamo Vam iRobot Scooba, unaprijeđeni robot za pranje podova koji je dizajniran da automatski pere čvrste podloge. Scooba su prvi i jedini roboti na svijetu za pranje podova.

Scooba dolazi u dvije veličine – klasična veličina i veoma kompaktna. Oba modela Scooba robotskog perača su opremljeni sa iRobot unikatnom iAdapt navigacijskom tehnologijom koja se prilagođava vašim podovima kako bi učinkovitost bila što veća. Razlog visoke učinkovitosti Scooba perača  je Scooba fleksibilni »Active Reservoir« sistem koji ne mješa prljavu vodu sa svježom, kao močo krpa, te uvijek drži odvojeno zamazanu vodu od svježe kako bi se koristila jedino čista voda u ciklusu pranja.

Nova kompaktna Scooba 230 je dizajnirana za teško dokučive površine – iza i oko wc školjke i umivaonika, dok je Scooba 390 dizajnirana, bez premca, za pranje velikih površina.

 
SCOOBA 390

Zahvaljujući pojednostavljenom dizajnu i duljem vijeku trajanja baterije, novi iRobot Scooba 390, naš izvrsni robot za pranje podova, predstavlja najbolje od Scooba proizvodne linije, a brisanje nije ni potrebno.

Pokrivenost

Scooba 390 sadrži iAdapt™ odgovarajuću tehnologiju za čišćenje, napredni sustav softvera i senzora iRobot-a koji Scooba-i omogućuje prilagodbu na Vaš dom te povećanje performanse čišćenja. Zahvaljujući iAdapt tehnologiji, Scooba višestruko čisti svaki kutak Vaše sobe te doseže pod Vaš namještaj i elemente i oko istih, te automatski izbjegava stube i ostale nagibe prateći rubove zidova kako bi se osiguralo što temeljitije čišćenje što veće površine podova. Scooba će očistiti do 40 m2 za svaki ''Detergent Cleaning cycle'' kako bi očistio što više podova svaki put.

Čišćenje

Korištenjem snažnog postupka čišćenja u četiri faze, Scooba pere i čisti Vaše pločice te podove od linoleuma, tako da Vi to ne morate, te uklanja do 98% uobičajenih kućnih bakterija. Brisanje nije potrebno. Scooba najprije priprema Vaše podove, usisivanjem mrvica, pijeska i prljavštine. Nakon toga, za razliku od močo krpe, Scooba ispušta samo svježe otopine kako bi očistio Vaše podove. Zatim četke za trljanje uklanjaju prljavštinu, nečistoću i prolivene tekućine. Naposljetku, brisač-usisivač sakuplja prljavu otopinu ostavljajući za sobom samo čistoću.

Jednostavan za korištenje

S još intuitivnijim dizajnom i duljim vijekom trajanja baterije, Scooba 390 još je jednostavniji za korištenje i održavanje. Scooba 390 koristi vodu iz slavine te po izboru, Scooba deterđent za pranje Vaših podova. Jednostavno ga napunite i pritiskom tipke Scooba je uključen i radi. Radi lakšeg korištenja, svi dijelovi koje je potrebno očistiti ili održavati sada su obojeni u sivo i narančasto. Novi Scooba 390 također sadrži Sustav upravljanja produljenim kapacitetom za bateriju s duljim vijekom trajanja i Virtual Wall® tehnologiju, zahvaljujući kojoj će Scooba ostati na područjima koje želite očistiti, te izvan onih koje ne želite čistiti.

Značajke:

- Čisti samostalno korištenjem vlastite iAdapt odgovarajuće tehnologije za čišćenje

- Djeluje na pločicama, linoleumu i drugim čvrstim površinama

- Za razliku od močo krpe, SCOOBA nikada ne koristi prljavu vodu za pranje vaših podova

- Automatski izbjegava stube i ostale nagibe

- Ostaje u prostorijama koje želite očistiti te izvan onih koje ne želite očistiti

- Sustav upravljanja produljenim kapacitetom za bateriju s duljim vijekom trajanja

- Kapacitet pranja podova 40 m2

- Vrijeme punjenja 3 sata

- Širina: 37 cm, Visina: 9,2 cm, Težina: 4 kg

- Jamstvo 2 godine za uređaj, 6 mjeseci za bateriju

 


Sadržaj

 

- 1 × iRobot SCOOBA 390

- 1 × Punjač

- 1 × Baterija za punjenje

- 1 × SCOOBA Virtualni zid

- 4 × SCOOBA deterđent-koncentrat

Napišite recenziju

Molim prijavite se ili se registrirajte da biste mogli napisati recenziju

Scooba® 390

  • Proizvođač: Irobot
  • Model: MKA-0103-0007
  • Nagradni bodovi: 36
  • Dostupnost: Dostupno
  • 4.551,28 kn

  • Bez poreza: 3.641,03 kn
  • Cijena u nagradnim bodovima: 4552