Predstavljamo Vam iRobot Scooba, unaprijeđeni robot za pranje podova koji je dizajniran da automatski pere čvrste podloge. Scooba su prvi i jedini roboti na svijetu za pranje podova.

Scooba dolazi u dvije veličine – klasična veličina i veoma kompaktna. Oba modela Scooba robotskog perača su opremljeni sa iRobot unikatnom iAdapt navigacijskom tehnologijom koja se prilagođava vašim podovima kako bi učinkovitost bila što veća. Razlog visoke učinkovitosti Scooba perača  je Scooba fleksibilni »Active Reservoir« sistem koji ne mješa prljavu vodu sa svježom, kao močo krpa, te uvijek drži odvojeno zamazanu vodu od svježe kako bi se koristila jedino čista voda u ciklusu pranja.

Nova kompaktna Scooba 230 je dizajnirana za teško dokučive površine – iza i oko wc školjke i umivaonika, dok je Scooba 390 dizajnirana, bez premca, za pranje velikih površina.

SCOOBA 230

iRobot Scooba 230 robotski perač podova donosi dašak robotske tehnologije i specifičnog načina čišćenja ukomponiranog u kompaktan uređaj koji brzo i jednostavno pere podove u vašoj kuhinji, kupaonici i drugim čvrstim podovima.

 

Pokrivenost

Scooba sadrži iAdapt™ odgovarajuću tehnologiju za pranje koja nadzire prostor kojeg je potrebno oprati preko 60 puta u sekundi, koristeći višestruke senzore kako bi se povećala performansa pranja i pokrivenost svakog dijela prostora i to do 15m2 u jednom ciklusu pranja. Sa svega 9,2 cm visine i 16,5 cm promjera Scooba 230 može doseći površine u kojem se sakrivaju nečistoće i grinje, uključujući i kupaonice te ispod namještaja.

Čišćenje

Korištenjem snažnog postupka čišćenja u tri faze, Scooba pere i čisti Vaše pločice te podove od linoleuma, tako da Vi to ne morate, te uklanja do 97% uobičajenih kućnih bakterija. Scooba 230, za razliku od močo krpe i kante, koristi jedino čistu vodu ili deterđent za pranje podova.

Jednostavan za korištenje

Scooba 230 koristi vodu iz slavine te po izboru, Scooba deterđent za pranje Vaših podova. Jednostavno ga napunite i pritiskom tipke Scooba je uključen i radi. Radi lakšeg korištenja, svi dijelovi koje je potrebno očistiti ili održavati sada su obojeni u sivo i narančasto.

Kompaktnost

Scooba unaprijeđeni sistem upravljanja tekućinom koristi aktivni rezervoar tj. uspješno odvaja čistu vodu i deterđent od zamazane vode koju je pokupila sa poda aktivnom tehnologijom redukcije rezervoara. U praksi to znači da je postotak rezervoara sa čistom vodom ili deterđentom na višoj razini na početku ciklusa te da se taj omjer mjenja u korist zamazane vode kako ide kraj ciklusa pranja jer se oslobađa prostor za zamazanu vodu.

 

Značajke:

- Čisti samostalno korištenjem vlastite iAdapt odgovarajuće tehnologije za čišćenje

- Djeluje na pločicama, linoleumu i drugim čvrstim površinama

- Pokriva skučene prostore u kuhinji i kupaonici

- Za razliku od močo krpe, SCOOBA nikada ne koristi prljavu vodu za pranje vaših podova

- Automatski izbjegava stube i ostale nagibe

- Ostaje u prostorijama koje želite očistiti te izvan onih koje ne želite očistiti

- Kapacitet pranja podova 15 m2

- Vrijeme punjenja 2 sata

- Širina: 16,5 cm, Visina: 9,2 cm, Težina: 1,4 kg

- Jamstvo 2 godine za uređaj, 6 mjeseci za bateriju

 


Sadržaj

 

- 1 × iRobot SCOOBA 230

- 1 × Punjač

- 1 x Scooba postolje

- 1 × Baterija za punjenje

- 1 × SCOOBA Virtualni zid

- 4 × SCOOBA deterđent-koncentrat

Napišite recenziju

Molim prijavite se ili se registrirajte da biste mogli napisati recenziju

Scooba® 230

  • Proizvođač: Irobot
  • Model: MKA-0103-0006
  • Nagradni bodovi: 23
  • Dostupnost: Dostupno
  • 2.904,56 kn

  • Bez poreza: 2.323,65 kn
  • Cijena u nagradnim bodovima: 2905