• FISKAL1 mini Plus - tablet i cjelovito programsko rješenje za fiskalizaciju

Najjeftinije rješenje

Četiri su osnovna faktora niske cijene:
1. pristupačna cijena modernih tablet računala,
2. Android platforma zahvaljujući kojoj nema troškova Microsoft Windows i antivirusnih licenci,
3. Tablet u jednoj cjelini ima sve potrebno za njegovu upotrebu, ne kupuju se pojedinačni dijelovi neophodni za korištenje računala (monitor, tipkovnica, miš),
4. Naša odluka da ne «orobimo» obveznike fiskalizacije prodajući malo skupih blagajni, nego da prodamo puno povoljnih blagajni
Android tehnologija
Android rješenja preuzela su vodeću ulogu u svijetu telefonije - ove godine Samsung je jedan od svojih smartphone modela prodao u više primjeraka nego što je Apple prodao iPhone-a. Isti trend vidi se i u području osobnih računala pa smo i mi odlučili ponuditi Android fiskalnu blagajnu.
 
Najfiskalnije
Iako zvuči neozbiljno, istina je. Software je pisan radi uvođenja fiskalizacije i obvezatne internet komunikacije. Blagajna ima sve funkcije za uspješno poslovanje, a zahvaljujući internetskoj vezi, ima i dodatne napredne module.
 
Garancija
Garancija je 12 mjeseci. Ako dođe do problema u funkcioniranju blagajne unutra 12 mjeseci ista se popravlja ili zamjenjuje.
 
Mobilnost
Tablet s 10'' touchscreen zaslonom (osjetljivim na dodir) može se koristiti na stalku ili ga se može samostalno nositi, prema potrebi (korisno u kafićima i restoranima).
 
Intuitivan software
Software je doslovno napravljen za touchscreen zaslon, intuitivan je i lako ga koriste i oni koji nisu navikli na takvu tehnologiju.
 
Veliki broj ikona
Jednostavne ilustrirane ikone pokrivaju velik broj artikala. Time se omogućava puno brži odabir proizvoda nego u slučaju da proizvod treba birati čitanjem.
 
Napredni moduli
Fiskal1 nudi napredne module svojim korisnicima koji su ostvarivi zahvaljujući internetskoj vezi koja je ionako neophodna za funkcioniranje fiskalne blagajne. Ti moduli omogućuju uštedu vremena, jednostavno poslovanje, komuniciranje s knjigovodstvenim servisima, online naručivanje i sl.
 
Besplatne sve buduće nadogradnje dodatnih funkcionalnosti
Kod bilo koje promjene Fiskal1 software-a, isti se šalje na Fiskal1 blagajnu svakog korisnika i vrši se automatski update (ažuriranje). Zato sve korisnike molimo da pošalju svoje komentare, pohvale i posebno kritike jer o njima ovise daljnja poboljšanja.
 
Besplatni automatski update softwarea u slučaju promjene zakonskih odredbi
Fiskal1 redovno prati sve promjene Zakonskih odredbi, iste integrira u novu verziju Fiskal1 software-a te automatski šalje svim korisnicima blagajne. Korisnici ne moraju brinuti o takvim promjenama.
 
Podržan pristup svim telekom operaterima
Razni obveznici fiskalizacije imaju razne internet providere pa se, vodeći se idejom da cijena fiskalne blagajne mora biti što pristupačnija, namjerno nismo vezali samo uz jednoga od njih. Podržana je većina USB 3G stickova dostupnih na našem tržištu i barem po jedan od svakog telekom providera.
 
Nema dodatnih troškova kao što su mjesečni paušali za korištenje softwarea
Da bi Fiskal1 bio što konkurentniji na tržištu, a samim time i dobro prodavan, svjesno smo se odrekli ovakvih načina dodatne zarade. Fiskal1 software kupuje se isključivo jednokratno, nema mjesečnog paušala i update je zauvijek besplatan.
 
Nema plaćanja Microsoft Windows i Antivirus licenci jer se radi o Android rješenju
Ovih troškova nema niti kod prve kupovine niti će ih ikada biti zahvaljujući tome što je Fiskal1 napravljen na Android platformi. Android OS je potpuno besplatan za korisnika i na Android.
 
Dodatne premium usluge prema želji pojedinog kupca
Premium usluge pružat ćemo s početkom 2013. godine i naplaćivat ćemo ih na mjesečnoj bazi. S obzirom da su jako zanimljive i korisne, zbog konkurencije, do 01.01.2013 i službenog početka fiskalizacije, s opisom i ponudom tih usluga nećemo izlaziti u javnost. Iznosi pretplata će biti minimalni jer nam je primarni cilj steći zadovoljne klijente i razvijati dugoročni poslovni odnos.

Napišite recenziju

Molim prijavite se ili se registrirajte da biste mogli napisati recenziju

FISKAL1 mini Plus - tablet i cjelovito programsko rješenje za fiskalizaciju

  • Proizvođač: FISKAL1
  • Model: FISKAL1 mini Plus
  • Nagradni bodovi: 17
  • Dostupnost: Dostupno
  • 2.143,59 kn

  • Bez poreza: 1.714,87 kn
  • Cijena u nagradnim bodovima: 1580